Članice

Turizam i ugostiteljstvo

1BGold Luxury Rooms
BGold Luxury Rooms pružit će vam vrhunsku uslugu, stručno osoblje i perfektan smještaj u samom centru Splita,predivnog mediteranskog grada s više od 1700 godina povijesti.Sedam luksuznih apartmana BGold služi samo za vaš odmor i opuštanje. Luksuzni apartmani su vrlo moderni i raskošno uređeni i opremljeni kupaonicom, klimatizirani i izuzetno udobni. Sala za doručak uključena je u objekt.
Također, jedinstveni dio objekta, što ga izdvaja od drugih u Dalmaciji je i Beauty Clinic Gorica, jedini objekt u gradu Splitu s 23 godine iskustva u pružanju zdravstvenih i kozmetičkih tretmana koji nude usluge u bilo koje vrijeme dok uživate u svojoj luksuznoj sobi. Udaljenost od BGolda je 900 metara od morske obale; 2 kilometra od centra grada; 250 metara od restorana; 200 metara od trgovine. Jednako tako, BGold organizira jednodnevne izlete na najatraktivnija mjesta u Splitu sa svojim predivnim plažama, restoranima, spomenicima i povijesnim znamenitostima. Rezervirajte smještaj u BGold i doživite luksuz i magičnu ljepotu grada Splita i samog srca Dalmacije!

Web adresa: https://bgoldluxuryrooms.com/
Adresa: Antuna Branka Šimića 33
Tel: 021 370 482
Email: info@bgoldluxuryrooms.com
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Nedjelja 0-24
2Adriatic4you
Adriatic4you je hrvatska turistička agencija, specijalizirana za organiziranje jedinstvenog i nezaboravnog odmora. Pored izuzetnih jednodnevnih izleta, na koje su posebno ponosni, stručnjaci su u transferima, uslugama iznajmljivanja i pronalaženju kvalitetnog smještaja za turiste.Lokacija njihovih ureda u povijesnoj jezgri Trogira i Splita omogućuje raznovrsnost jednodnevnih izleta i usluga koje nude. Sve njihove ture su u potpunosti organizirane: od prijevoza, ulaznica, turističkih vodiča i pratitelja do opreme, ako je potrebno.
S njima možete posjetiti hrvatske nacionalne parkove kao što su Plitvička jezera, Slapovi Krke i Nacionalni park Kornati gdje možete otkriti prirodne ljepote Hrvatske. Adriatic4you mogu vas odvesti i do različitih gradova koji su povijesno važni poput Šibenika, Trogira, Splita, Dubrovnika i Mostara. Ako tražite opuštanje na Jadranu, pridružite se izletima agencije Adriatic4youna prekrasne otoke Jadranskog mora kao što su Drvenik, Brač, Hvar i Vis. Za one više avanturistički raspoložene, agencija nudi uzbuđenje različitih adrenalinskim aktivnostima na otvorenom kao što su paintball, rafting, veslanje kajacima, kanu safari, jeep safari i planinarenje. Adriatic4you pokazuju svojim klijentima i turistima na izletima čuda veličanstvene Hrvatske.

Web adresa: http://adriatic4you.com/
Adresa: Krešimirova 3, Split
Email: info@adriatic4you.com
Tel: +38521686870

Zdravlje i ljepota

1Kuća zdravlja i ljepote Gorica
Kuća zdravlja i ljepote Gorica postoji 23 godine i jedna je od najboljih centara za ljepotu u Hrvatskoj. Studio Gorica radi isključivo s najmodernijim tehnologijama i kvalitetnim proizvođačima. U kući zdravlja i ljepote, tretmane pruža samo obrazovano i kvalitetno osoblje, školovano u Njemačkoj, Italiji i Americi. Dvadeset i tri godine iskustva, znanja, zadovoljnih klijenata svjedoči o profesionalnosti i kvaliteti usluga, a Goricanudii besplatne savjete od stručnog medicinski obrazovanog osoblja. Zbog svega toga, Kuća zdravlja i ljepote Gorica se može pohvaliti s 5000 redovitih klijenata. Također, prvi u Hrvatskoj su svojim klijentima pružili trajnu šminku očiju, obrva i usta. U kadru imamo liječnike, medicinsko osoblje, kozmetologa, kozmetičare, pedikere, fizioterapeute. Osim u Splitu, Studio Gorica postoji i u Trogiru.

Studio Gorica - Split
Web adresa: http://studiogorica.com/
Adresa: Antuna Branka Šimića 33
Tel: 021 370 482
Email: studiogorica@gmail.com
Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 08 – 20 | Subota 09 – 14

Studio Gorica - Trogir
Adresa: Stepinca 16, 21220 Trogir
Tel: 021 682 160
Mobitel: 091 233 0202
Radno vrijeme: Ponedjeljak - Petak 11-19 | Subota 09 – 14
2ActiMaris
ActiMaris je obitelj medicinskih proizvoda specijaliziranih za ispiranje i liječenje rana, a čiji su članovi ActiMaris Gel te ActiMaris Sensitiv i ActiMaris Forte otopine za ispiranje rana. Njihova primjena je posve sigurna i bezbolna. ActiMaris proizvodi predstavljaju potpuno prirodnu pomoć za liječenje i dezinfekciju kože, bez kemijskih aditiva, konzervansa ili stabilizatora. Proizvodi ubrzavaju zacjeljivanje rana i upalnih procesa na koži i sluznicama, uključujući usta, nos i genitalije. Sadrži aktivni, visoko energetski kisik, morsku sol i ioniziranu vodu pH vrijednosti 9,8. ActiMaris Gel za rane posebno je prikladan za dekontaminaciju, čišćenje i vlaženje akutnih i kroničnih rana, kože i sluznice te opeklina 1. i 2. stupnja. Također se može koristiti kao punilo za rane s defektom.Morska sol sadrži natrijev klorid kao glavni sastojak i preko 80 drugih različitih sastojaka iz morske vode. Uz kalcij, kalij, magnezij, sumpor, željezo i brom prisutni su i esencijalni tragovi joda, cinka, mangana i selena. Kao i u morskoj vodi, ovi sastojci prisutni su u svojim prirodnim kompleksnim spojevima u fiziološki točnim koncentracijama, tako da povoljno utječu na stanično okruženje i metabolizam rane.Povećani sadržaj morske soli u ActiMaris proizvodima za rane omogućuje optimalni hiperosmotski učinak pa se otekline brzo smanjuju.

Tako se ActiMaris proizvodi preporučuju za liječenje i ubrzavanje zacjeljivanja:
• akutnih rana (abrazije, opekline, posjekotine ili razderotine, ubodi insekata, plikovi)
• upalnih procesa na koži i sluznicama (akne, afte, herpes, ojedine u kutevima usta, gljivične infekcije, upale uha)
• postoperativnih rana i ožiljaka
• kroničnih rana (rane od dekubitusa, venski, arterijski i dijabetički ulkusi, bolne rane)
• opeklina 1. i 2. stupnja
• za ulazne dijelove uroloških katetera, PEG cjevčica i drenažaActiMaris Gel posebno je prikladan za liječenje teško izlječivih i inficiranih rana, ali i kao punilo za duboke rane.

Proizvodi su sto 100% prirodni i ne izazivaju nuspojave te suprikladni i za djecu i dojenčad

Web adresa: www.actimaris.com
Adresa: Technikumstrasse 14, CH-9470 Buchs SG
Email: info@actimaris.com
Tel: +41 71 505 75 25